Što se događa s izborom za Miss Hrvatske?

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nije vijest da izbore za Miss nerijetko tresu razni skandali, no nadamo se da će ih ove godine ipak zaobići, unatoč nedavnim medijskim napisima da je ovogodišnji izbor pod upitnikom.

Šuškanja oko ukidanja ovogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske postala su sve glasnija. Izostao je tradicionalno raskošni izbor za Miss Dalmacije koji se trebao održati u lipnju, rekao nam je organizator izbora za Miss Dalmacije, Mateo Brekalo. On tvrdi da je glavni razlog tome to što mu iz Direkcije izbora za Miss Hrvatske nitko nije odgovarao na pozive niti poslao ikakve upute, kao što je to bila praksa proteklih godina. Brekalo kaže da je zbog toga morao otkazati ovogodišnje natjecanje.

‘Već desetak godina radim ovaj izbor i očekivao sam u travnju pozive i dogovore za organizaciju izbora za Miss Dalmacije, međutim to se nije dogodilo. Nisu odgovarali na moje upite pa sam stoga morao sve otkazati iako sam 24. lipnja imao rezerviran hotel Park u Splitu za tu manifestaciju’, rekao nam je Mateo Brekalo.

Ove godine se promijenio vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske, a to je postao Boris Geršak koji je na optužbe žestoko odgovorio kazavši da su to sve izmišljotine i da će se ovogodišnji izbor održati.

‘Pretpostavljam da je Brekalo do sada komunicirao s Majom Šostar koja više neće organizirati izbor i prepustila je licenciju meni. Stoga ću tek sjesti s nekim ljudima i dogovoriti se oko izbora, ali svakako će ga biti’, rekao je Geršak.

Na pitanje jesu li točni medijski napisi kako će organizaciju prepustiti bivšim misicama Lejli Filipović ili Anici Kovač, retorički nas je pitao: ‘Mislite li da sam tražio licenciju kako bi sada nekom prepustio organizaciju?’ zaključio je i dodao kako kao novi vlasnik ima pravo pomicati datume za dogovore.

Brekalova tvrtka već godinama ima sklopljen ugovor s tvrtkom Sanamens d.o.o. vlasnice Maje Šoštar, kojoj je Milan Šečković prepustio licenciju Miss Hrvatske prije desetak godina, međutim s novim vlasnikom licencije dolaze i neka nova pravila.

Ostavi komentar koristeći Facebook