Zadarska publika potvrdila vjernost Gibonniju

Da su njegovi koncerti uistinu zbirka emocija, Gibonni je to još jednom dokazao pred zadarskom publikom. Prepuna Ledana bar sinoć je u glas pjevala najpoznatije hitove ovog glazbenika, prateći ga s pljeskom od početka do kraja koncerta.

Gibonniju se na pozornici pridružila i Ivana Husar Mlinac koja ga je pratila na glazbenim dionicama s prethodnih albuma. Naime, osim već dobro znanih hitova, poput “Dvije duše”, “Libar”, “Oprosti” i “Tempera”, Gibonni je publiku počastio i sa nekoliko pjesama s novog albuma “20th Century Man”. Riječ je albumu koji je dosegao novi vrhunac u njegovoj bogatoj glazbenoj karijeri.

Premda je bilo očekivano kako će se koncert “nasloniti” ponajviše na promociju novog albuma, Gibonni se, ipak, ponesen emocijama i sugestijama publike, odlučio publiku “provesti” starim glazbenim putom.

Energičan nastup i interakcija s publikom i ovaj su koncert učinili dobrim materijalom za sjećanje, s čim su se složili i Zadrani i njihovi gosti.

U sklopu ljetne turneje, odnosno promocije novog albuma, nakon Praga, Berlina, Osijeka… Gibonni će večeras održati koncert i u Solinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...