Žene i ljubavnice se biraju po crtama lica

Crte lica presudne su za odluku je li neka žena materijal za suprugu ili ljubavnicu, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Stirling.

Žene sa ženstvenim crtama lica odabiru se u prvom redu za ljubavnice, a karakterizira iz manja vilična kost i puniji obrazi. Nježan se izgled povezuje s atraktivnošću, mladošću i dobrim zdravljem, a zapravo se radi o višoj razini estrogena.

Takve žene naročito su privlačne muškarcima koji već imaju partnericu, pokazalo je istraživanje na gotovo četiri stotine ispitanika muškog spola.

Muškarci koji sebe doživljavaju kao atraktivne imaju veći afinitet prema ženstvenim licima, dok žene traže avanturu s muškarcima grubljih crta lica.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...