Ante Nazor ne ostaje na klupi Zadra!

Žeminea Čotrić
Tamni način

Šokantna vijest objavljena je u večernjim satima na službenim internet stranicama Košarkaškog kluba Zadar.

– Dragi navijači i pratitelji zbivanja KK Zadar, izvještavamo Vas da, unatoč činjenici kako smo imali načelni dogovor s prošlogodišnjim trenerom Antom Nazorom o nastavku suradnje, do istoga nije došlo. Zadar je imao intenciju potpisati dvogodišnji ugovor s gospodinom Nazorom nakon uspješne prošlogodišnje sezone, međutim gospodin Nazor i agencija koja ga zastupa nisu prihvatili uvjete ugovora koje KK Zadar u ovom trenutku može ispoštovati. Gospodinu Nazoru se želimo zahvaliti na dosadašnjoj suradnji i korektnosti koju je pokazao tijekom prošle financijski i organizacijski turbulentne sezone, te mu želimo sreću u daljnjoj karijeri. Više o navedenom i ostalim pitanjima vezanim za KK Zadar, bit će rečeno na press konferenciji u ponedjeljak 12. kolovoza 2013. godine – stoji u priopćenju kluba.

Da nešto nije kako treba moglo se naslutiti već u ranim poslijepodnevnim satima, kada je došlo do prvih nesuglasica. Razlog?

– U ponuđenom ugovoru je stavka da mi se, u slučaju otkaza, isplati jedna plaća, a na to neću pristati. To nije višegodišnja suradnja. Pristat ću na jednu godinu do kraja. Mislim da sam dovoljno ozbiljan da to zahtijevam – pojasnio je Nazor, još ne znajući za konačnu klupsku odluku.

Boris Skroće, direktor, jučer je bio u inozemstvu i nije bio upoznat sa zbivanjima. Poručio je tek:

– Ništa nije odlučeno, još se pregovara. Sačekajmo ponedjeljak.

No, nekoliko sati kasnije stigla je konačna odluka. Zadar na pripreme u ponedjeljak neće povesti Ante Nazor.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar