Čim dođe policija, dođe i voda, kad bi barem uvijek bili tu!

Gojislav Jović, vlasnik hostela Venera koji se nalazi u ulici Šime Ljubića u zadarskoj Varoši tražit će, kaže, od zadarskog Vodovoda odštetu zbog štete koje mu je to gradsko poduzeće nanijelo u posljednjih nekoliko godina.

[pullquote align=”right”]Ovo je sabotaža i ništa drugo! Prije nekoliko dana hostel mi je napustila četveročlana obitelj iz Švedske. Platili su smještaj u mom hostelu i tek što su se raspakirali i htjeli otuširati, šokirali su se kad su vidjeli da vode nema![/pullquote]Naime, gosti iz Jovićeva hostela masovno odlaze nakon što im redovito, u srcu sezone oko 21.30 sati nestane vode. Cijevi bez vode ostanu na trećem katu hostela i to traje negdje do iza ponoći.

– Ovo je sabotaža i ništa drugo! Prije nekoliko dana hostel mi je napustila četveročlana obitelj iz Švedske. Platili su smještaj u mom hostelu i tek što su se raspakirali i htjeli otuširati, šokirali su se kad su vidjeli da vode nema. Odmah su me zvali onako ljutiti i što sam im mogao reći, kad ni sam ne znam zašto se to događa, ogorčeno nam je svoju vodovodnu kalvariju prepričavao Jović.

Šveđani su tražili povrat novca i isti trenutak se spakirali i odlučili napustiti Jovićev hostel. Nije pomoglo ni obećanje da će voda možda doći za nekoliko sati.

– Tražim da se preispita kompletan Vodovod, jer ovo što mi rade je najobičnija sabotaža. Moja Venera ne može čekati vodu iz svemira, kazao je Jović kojemu je, kaže, dežurni u Vodovodu, također rekao ukoliko bude inzistirao i zvao policiju da će i dalje ostajati bez vode.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...