Darujemo tri dupla albuma klapske glazbe

Za kraj kolovoza, Antena Zadar i izdavačka kuća Scardona, pripremili su nagradno darivanje u kojem poklanjamo tri nova dupla CD albuma “40 najvećih klapskih hitova”.

Sudjelovanje u nagradnoj igri jednostavno je kao i svako do sada, dovoljno je na našoj Facebook stranici odgovoriti na postavljeno nagradno pitanje i imati, dakako, malo sreće.

Troje sretnika koji točno odgovore koja se zadarska klapa našla na ovom izdanju 40 najvećih klapskih hitova – osvojit će po jedan dupli CD. Osim odgovora ispod fotografije na našoj Facebook stranici, iste možete ostaviti i u komentarima ispod ovog članka, uz registraciju s valjanom email adresom, kako bi vas mogli kontaktirati.

 

Nagradno darivanje traje do 1. rujna. Dobitnike ćemo nasumičnim odabirom odabrati po završetku nagradnog darivanja a objavit ćemo ih na portalu i Facebook stranici Antene Zadar 1. rujna 2013. oko 12 sati. Nagrade se daju kako jesu i ne mogu biti zamijenjene za novac. Antena Zadar zadržava pravo provjere minimalnog broja lajkova svoje Facebook stranice prema prijateljima osvajača. Pokrovitelj darivanja: Scardona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...