Gotovina umjesto u Čavoglave otišao na ručak s Milanovićem?

Prema pisanju internetskih portala desnije orijentacije, Ante Gotovina trebao je, nakon proslave u Kninu povodom Dana domovinske zahvalnosti, posjetiti i Čavoglave gdje proslavu organizira pjevač Marko Perković Thompson, piše Novi list.

No, kako Gotovina na kraju nije došao, to je razočaralo više desetaka tisuća okupljenih u Čavoglavama. Među onima koji nisu mogli shvatiti zašto nije došao je i nekadašnji HDZ-ovac, danas član Hrasta Tomislav Jelić.

– U Čavoglave godinama dolaze ljudi koji su iskreno voljeli Gotovinu, ali on ih je svojim nedolaskom istinski razočarao. No, neka mu bude, to je njegov izbor, rekao je Jelić.

Thompson je, pak, indirektno optužio Gotovinu i Markača da ne vole Hrvatsku.

– Oni slave negdje drugdje. Ima i onih koji slave u Kninu, a oni ne vole ni nas ni Hrvatsku, rekao je Thompson u ponedjeljak.

No, Gotovina je imao drukčije planove. Nakon završetka programa u Kninu, Gotovina je, zajedno s Ivanom Čermakom, premijerom Zoranom Milanovićem i još nekolicinom otišao u Sinj na ručak koji je u svojoj kući priredio ministar Ante Kotromanović.

Nakon višesatnog ručka, Gotovina se, umjesto da ode na druženje s Thompsonom, zaputio u rodne Pakoštane, i tako izazvao ogorčenje svojih pristalica, piše Novi list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...