Izvješće PU zadarske za 11. kolovoza

Jučer su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Pregrade kojeg se sumnjiči za zlouporabu opojnih droga.

31-godišnjaka su policajci, u petak poslijepodne, u Zadru zatekli s paketom u kojem se nalazilo 102 grama sintetičke droge MDMA. Naknadnom pretragom njegovog stana na zadarskom području pronađen je novac za kojeg se sumnja da potječe od preprodaje droge te 360 praznih PVC kapsula.

Pronađena droga, čija se vrijednost procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, novac i kapsule su mu oduzeti te je uz kaznenu prijavu priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

 

Teška krađa

Jučer, u Svetom Petru na moru, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 69-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio torbu s novcem i dokumentima u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer, u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 38-godišnjakinje te otuđio novac i zlatninu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

U noći sa subote na nedjelju, auto-kampu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio foto-aparat u vlasništvu 33-godišnjeg Poljaka, mobitel u vlasništvu 30-godišnjeg Nijemca, odjeću, sunčane naočale i fotoaparat u vlasništvu 41-godišnjakinje te novac u vlasništvu 55 i 47-godišnjih Nijemaca.

Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Krađa

U proteklih nekoliko dana, u hotelu u Ulici Vladana Desnice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 61-godišnjaka, u pansionu, u Ulici Dr. Franje Tuđmana u Biogradu, nepoznati počinitelj otuđio kasu s novcem u vlasništvu 50-godišnjaka, a u hostelu u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, novac i punjač za mobitel u vlasništvu 18-godišnje Britanke.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave.

 

U noći sa subote na nedjelju, u Viru, nepoznati je počinitelj iz dvorišta kuće otuđio dva bicikla u vlasništvu 61-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer je, na plaži Soline u Biogradu, nepoznati počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 31-godišnjeg Slovenca ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...