Izvješće PU zadarske za 6. kolovoza

Jučer, u Biogradu, u blizini plaže Slanica, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 40-godišnjeg slovačkog državljanina te otuđio torbicu s novčanikom, novcem, dokumentima i mobitelom ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko dana, u Pazinskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjaka te otuđio zlatninu i novac ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 27-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 18 sati, na Trgu Svete Stošije u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu u vlasništvu 66-godišnjakinje s mobitelom, novcem i dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Borisa Krnčevića u Viru, nepoznati je počinitelj iz automobila otuđio torbicu s novčanikom, dokumentima i novcem u vlasništvu 37-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer je, na plaži Prosika u Pagu, nepoznati počinitelj otuđio torbicu s novcem, dokumentima i fotoaparatom u vlasništvu 25-godišnjaka, a na plaži Soline u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 19-godišnjakinje. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...