Izvješće PU zadarske za 8. kolovoza

Jučer su policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, početkom travnja, u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjaka i otuđio novac te u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva i otuđio slatkiše.

Prema njemu je Državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće.

 

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakinjom i 17-godišnjakinjom iz Zagreba koje se sumnjiči da su u proteklih 10-ak dana na plaži Prosika u Pagu, u tri navrata otuđile četiri ručne torbice u vlasništvu 64-godišnjaka, 40-godišnjaka, 45-godišnjaka i 25-godišnjakinje u kojima su se nalazili novčanici s novcem i dokumentima, te mobiteli i foto-aparat.

Ukupna materijalna šteta iznosi 10-ak tisuća kuna, a prema maloljetnicama je podnijeto posebno izvješće Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je potkraj lipnja, u noćnom klubu na Branimirovoj obali u Zadru, otuđio mobitel u vlasništvu 28-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Protupravno oduzimanje slobode

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 45 i 23 godine iz okolice Zadra, koje se sumnjiči da su jučer poslijepodne, na plaži u Sukošanu, u svoj automobil, bez njegovog pristanka, posjeli 16-godišnjaka te ga dovezli u krug zadarske policije zbog sumnje da je 23-godišnjaku prethodnog dana s plaže otuđio torbicu s novcem i osobnim stvarima.

Tijekom vožnje 16-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv dvojice muškaraca podnijeta je kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode.

 

Teška krađa

Jučer, u kampu u Privlaci, nepoznati je počinitelj provalio u automat za zabavu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio oko tisuću kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer, u Crnom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje te otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer, u Ulici Brune Bušića u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 55-godišnje austrijske državljanke te otuđio novčanik s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Krađa

Jučer, u Bibinjama na Putu Padrela, nepoznati je počinitelj otuđio automobil Peugeot u vlasništvu 69-godišnjeg češkog državljanina vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

U protekla dva dana, u Ulici Ivana Mažuranića u Biogradu, nepoznati su počinitelji otuđili dva bicikla u vlasništvu 42-godišnjaka te u Preku bicikl u vlasništvu 32-godišnjaka, ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave.

 

Jučer, na plaži u Svetom Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 39-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer, na plaži Katarelac na Pagu, nepoznati je počinitelj iz automobila otuđio prijenosno računalo i tablet u vlasništvu 33-godišnjeg švicarskog državljanina ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

 

Noćas je, u marini u Preku, nepoznati počinitelj s broda otuđio ručnu torbicu s mobitelom, novčanikom i dokumentima u vlasništvu 64-godišnjeg državljanina Velike Britanije ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...