Kako znati da je zainteresiran za vas?

Govor tijela čini veliku većinu naše sveukupne komunikacije, tako da izvježbanom oku nije teško zaključiti što zapravo govori osoba koja komunicira s nama. Na taj način možete i nedvojbeno zaključiti da se sviđate muškarcu s kojim ste u društvu, a da on pritom ne mora davati očite signale očima ili na drugi način.

Ako se dodiruje po licu poput oblizivanja usana, trljanja brade ili prolaženja prstima kroz kosu, podsvjesno vam skreće pažnju na sebe, kao uostalom i žene kad im se sviđa muškarac.

Nekontrolirano podizanje obrva drugi je znak zainteresiranosti, jer na taj način njegovo oko dobiva više vizualnih informacija o vama, dok će igranje s čašom, ključevima od automobila ili popravljanje odjeće samo dodaje ulje na vatru.

Kad se uz sve navedeno i stalno naginje prema vama, ulazeći u vaš osobni prostor a stopala su mu usmjerena prema vama, možete biti potpuno sigurni da ste ga osvojili.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...