Milin: “Drago mi je da navijači prepoznaju naš trud”

Najznačajniji sportski događaj vikenda koji je pred nama subotnja je utakmica 8. kola Prve hrvatske nogometne lige koju će na igralištu u Stanovima odigrati Zadar i Slaven Belupo.

Za razliku od Koprivničana koji su loše krenuli u prvenstvo i sa svega dva osvojena boda nalaze se na posljednjem mjestu, Zadrani su sedmi, imaju sedam bodova i znatno komotniju situaciju od igrača Belupa. Unatoč tome, jedino što ih zanima u ovom ogledu su nova tri boda koja bi ih još više udaljila od dna ljestvice.

Ferdo Milin, trener Zadra.

„Sve znamo o njima, dobra je to momčad s iskusnim trenerom Katalinićem. Promijenili su dosta igrača i sigurno da im treba vremena da se uigraju. U krizi rezultata su, nadam se da će im to potrajati barem još ovaj susret protiv nas. Igramo kod kuće, tri boda su imperativ i idemo po njih“.

Ono čemu se Milin nada je i ovog puta dobra posjeta. Činjenica je da su njihovi posljednji susreti na Stanovima popraćeni zavidnim brojem gledatelja, s obzirom na obećavajuću vremensku prognozu niti ovog puta Stanovi ne bi trebali biti dobro ispunjeni.

„Drago mi je što s ebroj povećava iz susreta u susret. To je znak da smo na dobrom putu i da ljudi prepoznaju sav trud i zalaganje igrača kako na treningu tako i na utakmici. Ja ih pozivam da nam i ovog puta pomognu i bio bi sretan da ih bude što više. Mi ćemo im nastojati odužiti se dobrom igrom i pobjedom“.

A preostali parovi ovog kola su Osijek – Hajduk, Dinamo – Istra, Rijeka – Lokomotiva će igrati u ponedjeljak dok je susret između Splita i Hrvatskog dragovoljca odigran danas. Utakmica između Zadra i Slavena igra se u večernjem terminu s početkom u 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...