MO Vidikovac i Plovanija više od milijun kuna

Grad Zadar nedavno je pokrenuo gradnju novih zgrada dvaju mjesnih odbora. Gotovo je nevjerojatno da dva zadarska kvarta, k tome prilično napučena, dosad nisu imala zgrade za mjesne odbore. Riječ je o Vidikovcu i Plovaniji, mjesnim odborima u kojima zadarski Ploter gradi dva, vrlo slična, objekta. Preduvjet za njihovu gradnju bile su nedavno usvojene izmjene i dopune urbanističkih planova.

Tako će zadarske porezne obveznike MO Vidikovac koštati 592.498,81 kuna, a MO Plovanija 556.210,99 kuna. Oba objekta trebala bi biti gotova do 2014. Zanimljivo je da u tim projektima, osim velike dvorane, malog ureda i sanitarnog čvora, nisu predviđeni nikakvi komercijalni prostori.

Na drugu stranu, Grad Zadar je za 64.000 kuna sanirao prostor MO Crno koji je vlažio, radove je izvršila tvrtka Eurogradnja. Obrtnik Dinko Adžić je za 254.075,00 kuna uredio ambulantu, igralište za djecu i boćalište uz zgradu MO Gaženica. Isti poduzetnik je sanirao krov male zgrade MO Crvene kuće za što je Grad Zadar platio 21.890,00 kuna.

MO Novi Bokanjac je iz privatne kuće uselio u zgradu Poduzetničkog inkubatora gdje je jedan kat, za svega 4.700 kuna pregrađen gips pločama za potrebe MO Novi Bokanjac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...