Nadzorni odbor još nije odlučio

Prvi tjedan priprema košarkaša Zadra za novu sezonu privodi se kraju. Momčad su proteklih pet dana vodili Ante Matulović i Rajko Vidaković, prošlosezonski pomoćnici Ante Nazora. Hoće li u ponedjeljak, manje od sedam tjedana prije službenog početka sezone, napokon krenuti s radom pod vodstvom novog prvog trenera, u ovom trenutku nije moguće sa sigurnošću utvrditi.

Jučer o tom pitanju nije bilo novosti, ali nije isključeno da ih bude tijekom vikenda. U klubu znaju da ovu neizvjesnost valja čim prije prekinuti i zato u ovoj fazi nema dana odmora. Branko Skroče, sportski direktor, rekao je da ima dvojicu kandidata, od kojih je jedan glavni favorit za klupu Zadra. Sada se čeka da se o tome očituju Boris Skroće, direktor i Nadzorni odbor kluba u sastavu Darko Kasap, Ante Babić, Željko Predovan, Dario Jurin i Lovre Peraić. Oni će odlučiti daju li suglasnost na Skročin prijedlog ili ne.

Mnoga su se imena proteklih dana mogla čuti na Kalelargi, no iz Kluba o tome nitko nije htio govoriti. Valjda su se opekli na posljednjem “slučaju Nazor”, kada je službeno objavljen pa opovrgnut nastavak suradnje sa splitskim trenerom.

Ovaj put će “bijeli dim” s Višnjika pustiti tek kada novi trener stavi svoj potpis na ugovor. Hoće li to biti danas ili sutra, teško je prognozirati, no krajnji rok trebao bi biti ponedjeljak. Jer ne treba zaboraviti da Zadar, po riječima sportskog direktora, treba dovesti još četiri-pet igrača da bi sličio na momčad. A sve bi to trebalo realizirati sljedeći tjedan, kako zaostatak za konkurencijom već u pripremnom razdoblju ne bi postao oveći.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...