Nazor ostaje na klupi Zadra

Sastanci u Košarkaškom klubu Zadar napokon su urodili plodom. U poslijepodnevnim satima na službenim internet stranicama kluba objavljena je vijest.

– Ante Nazor, splitski košarkaški stručnjak, koji je prošle sezone uspješno kormilario Košarkaškim klubom Zadar, danas je definirao višegodišnju suradnju s klubom.

[pullquote align=”right”]Grad želi pomoći
Čelni ljudi Košarkaškog kluba Zadar jučer su se sastali i s gradonačelnikom Božidarom Kalmetom. – Grad je, kao većinski vlasnik KK Zadar, jako zainteresiran i želi nam pomoći koliko god može. Vjerujem da će, ako prebrodimo predstečajnu nagodbu, klub djelovati bolje nego do sada – rekao je Skroče.[/pullquote]Trener, koji je prošle sezone izborio ostanak u ABA ligi, te plasman u finale prvenstva Hrvatske, povest će zadarsku momčad i u sezonu 2013./14., za koju pripreme počinju u ponedjeljak 12. kolovoza. Ugovor još nije potpisan, no to je – kaže Branko Skroče, samo tehničko pitanje.

Kakva je trenutna situacija s igračkim kadrom?

– Na tragu smo dogovora s Markom Ramljakom. Dogovorili smo se Ivom Ivanovom, a danas ćemo sjesti s Ivanom Baturom i Tonijem Prostranom. Trenerova želja je i ostanak Bariše Krasića još jednu sezonu. Tu je i Franko Šango i to bi bilo to što se tiče igrača iz prošle sezone.

Što je s pojačanjima? Zadar je jedna od rijetkih momčadi koja još nije potpisala nijedno.

– I druge momčadi imaju problema i to ozbiljnih, poput Partizana. Nismo mi jedini. I danas smo razgovarali o možebitnim pojačanjima i možemo u ovih nekoliko dana dosta toga riješiti. Ključno nam je do kraja tjedna dovesti tri igrača i to bi po prilici bilo to.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...