Ovo je nešto najgore što možete napraviti za vrijeme seksa

Nedvojbeno, ne postoji loš način da uživate u seksu koji je u osnovi animalni instinkt i sve dok se držite osnovnih pravila, ne možete pogriješiti. Međutim, postoji i određeni popis ‘zabranjenih’ ponašanja koji vrlo lako i vrlo efikasno uništavaju i najbolji seks.

 

Ponašate se kao da vam je dosadno

Jedan od užitaka seksa, u odnosu na, recimo, masturbaciju, jest da u strasti i užitku uživate s drugom osobom i da se pritom dobro zabavite. Odavanje dojma da vas to uopće ne zanima te da biste radije gledali televiziju, sve će pokvariti, a kod muškarca će uništiti samopouzdanje, a možda i samu izvedbu, piše glamour.com.

 

Ne uzvraćate jednakom mjerom

Na umu valja imati da je seks nešto u čemu oba partnera jednako sudjeluju i uživaju. Stoga, ako vama partner pruža užitak, sasvim je u redu da i vi njemu to isto pružite, a vrijedi i obratno pravilo, naravno.

 

Postavljate previše pitanja

‘Je li ti ovo dobro? A ovo?’, ‘Osjećaš li ovo? Što kažeš na ovo? Voliš li ovo?’ – naravno da je važno znati što paše vašem partneru, ali neprestano ispitivanje doista nije seksi.

 

Morska zvijezda

Morska zvijezda je kada samo nepomično ležite raširenih ruku i nogu, a vaš partner odrađuje sav posao. Ovo nije nimalo poželjno – nemojte seks tretirati ako automatsku praonicu automobila.

 

Prestanite se javljati na telefon

Ako ovo doista činite, onda je najbolje da se ni ne seksate.

 

Mrtva tišina

Postoji velika razlika između tišine jer ne želite probuditi cimera u sobi pokraj i tišine zbog koje vaš partner poželi provjeriti vaš puls. Pomalo jezivo, zar ne?

 

Komentiranje partnerovog tijela

Osim ako vaši komentari nisu u stilu ‘Oh, kako si seksi’, sve drugo rečeno na račun partnerova izgleda dok stoji gol pred vama, veliko je ne.

 

Užasna sramežljivost

Svatko ima određenih nesigurnosti po pitanju vlastitog tijela, no nemojte dopustiti da to naruši vaš seksualni život. Imajte na umu da je sasvim u redu ostaviti upaljena svjetla tijekom seksa te da ne morate cijelo vrijeme biti pokriveni plahtom do ušiju.

 

Pričate o tome kako je to činio vaš bivši partner

Najvjerojatnija zadnja stvar koju vaš partner želi čuti i saznati dok ležite goli u krevetu.

 

Ne raspravljate o zaštiti prije seksa

Kada se radi o tim stvarima, tu nema mjesta pretpostavkama, prije seksa dogovorite se o načinu kontracepcije ako ne priželjkujte trudnoću ili pak ne poznajete partnera toliko dobro da ste sigurni u njegov zdravstveni karton.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...