“Oživjet” će Mornarica

Dica Mornarice organiziraju malonogometni turnir nakon dugo,dugo godina u kolijevci malog nogometa Zadra na kultnoj Mornarici u Kampu kaštelu. Turnir će se igrati kako nalaže tradicija igranja hakla u sustavu 5+1 od zida. Kotizacija iznosi 600 kn po momčadi. Uz natjecateljski dio gledatelji će moći uživati u velikom broju revijalnih utakmica ( a očekuje se da nastupe djeca, , žene, veterani).

Prijave momčadi kako i dodatne informacije može se dobiti na mobitele 098-635-583(Gogo) i 098-714-295(Župe). Prije samog izvlačenja parova uvjet je da je uplaćena kotizacija. Momčad koja se prijavila a do izvlačenja nije uplatila kotizaciju neće sudjelovati u izvlačenju parova.

Turnir počinje 18.kolovoza, a izvlačenje parova će se obaviti 16.8.2013.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...