Seks u vodi – gnjavaža ili užitak?

Na prvi pogled seks u vodi djeluje kao vrlo privlačna aktivnost, ali ako malo bolje razmislite o tome, vidjet ćete da je to zapravo više gnjavaža nego užitak.

Priznajte, i vi ste barem jednom razmišljali o seksu u vodi, a možda ste se već i počastili tom privlačnom ljetnom aktivnošću. Mnogi ljudi maštaju o seksu u vodi jer djeluje romantično, nestašno i pomalo zabranjeno, a ono što je zabranjeno, uvijek je slađe. No je li seks u vodi zaista tako senzacionalno iskustvo? Sudeći prema sljedećim napomenama, stvari i nisu baš takve kakvima se na prvi pogled čine. Dakle, prije negoli se upustite u tu omiljenu ljetnu aktivnost, upoznajte se s nekim važnim činjenicama.

Seksi, ali nesigurno

Siguran seks – u vodi ili na kopnu – apsolutni je imperativ. Problem je što u vodi ne može nikada biti toliko siguran. Na kondome možete zaboraviti jer oni u vodi ne mogu obaviti svoju svrhu – njihov sastav ne slaže se s vodom, a ne mogu se ni zadržati na spolovilu. Dakle, prilično je teško prakticirati siguran seks u vodi pa ako ga već želite, onda to radite s partnerom u kojega imate povjerenja.

Mokro, ali nedovoljno

A kakav će seks u vodi biti nego mokar?! Nažalost, nije mokar baš tamo gdje treba biti. Voda, naime, ispire prirodne lubrikante koje proizvode ljudski spolni organi i seks je tada sve samo ne ugodan. Što učiniti? Nabavite vodootporne lubrikante, to bi trebalo spasiti stvar.

Seks u bazenu

Ako imate svoj privatni bazen, onda se slobodno upustite u seksu u vodi. Međutim, seks u javnom bazenu ne dolazi u obzir. Ako si želite dobro zdravlje i dug život, onda si to nećete priuštiti. Zašto? Voda u javnom bazenu obiluje raznim vrstama bakterija koje mogu ozbiljno narušiti zdravlje žene, ali i muškarca. Alternativna opcija je oralni seks, ali ni on nije baš zdravstveno siguran.

Seks u moru

Seks u moru za mnoge je jedna od najpoželjnijih romantičnih fantazija koja ima realnu mogućnost ispunjenja. Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru (ili rijeci ili jezeru) nešto je sigurniji, odnosno ne obiluje nezdravim kemikalijama i bakterijama. No slana morska voda nije baš najbolji prijatelj ženske vagine. Sol, naime, može poremetiti ravnotežu i izazvati neugodne infekcije. Ako si baš želite ispuniti tu fantaziju, možda da se odlučite za ručno ili oralno zadovoljavanje. Ili jednostavno možete to obaviti na plaži, tik uz more…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...