Severina energičnim nastupom ponovno oduševila, pridružio joj se i Tony

Nakon što je neko vrijeme oduševljavala svoje fanove diljem Balkana, zvijezda koja s punim pravom nosi titulu kraljice estrade, sinoć je nastupila na Open air koncertu u Hitch baru, koji je bio prepun. Odlično raspoložena Severina zabavljala je publiku do dugo u noć, koji će ovaj koncert zasigurno upamtiti kao jedan od najboljih ljetnih izlazaka.

Baš kao što je to svaki put slučaj sa Severinom, i sinoć je Zadranima priredila koncert za pamćenje.

Više tisuća ljudi u glas je pjevalo hitove “Brad Pitt”, “Grad bez ljudi” i “Ostavljena”, no na repertoaru su se našli i stariji hitovi poput nezaobilaznog “Pogleda iza obrva”, „Krivi spoj“, „Djevojka sa sela“, „Moja štikla“ ili “Prijateljice”. Zadarski klub sinoć je bio premalen da ugosti sve one željne pjesme i plesa sa Severinom.

Severina u Hitchu - publikaSeverina, koja je prije izvjesnog vremena odlučila završiti svoju vezu s poznatim srpskim poduzetnikom, večeras se nije dala smesti pa na pitanja o prekidu nije odgovarala. Pjesmu „Tridesete“ posvetila je Tonyju Cetinskom i njegovoj novoj djevojci s porukom „živjeli mladenci“, a u jednom trenutnu na pozornicu je izašao i sam Tony, poljubio Severinu i otpjevao refren „Blago onom tko te ljubi“.

Posebnu pažnju, svakako je privukla crna haljina, koja je bez daha ostavila i muški i ženski dio publike, podjednako.

Koncert je zatvorila hitom “Ja samo pjevam” te je ispraćena gromoglasnim pljeskom. Iako su mišljenja zadarske publike podijeljena, uvjerljivi tron nakon koncerta Jelene Rozge ponijela je upravo Severina, koja je s dva sata dobre svirke pokazala svoju kraljevsku titulu.

Sljedeći koncert Severina će održati 16. kolovoza u Vodicama u Haciendi, a u nedjelju putuje u Makedoniju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...