Cestitka_Uskrs

Severina ucjenjivala Milana?

Beogradski Blic piše da je Severina dugo vremena ’emotivno i materijalno ucjenjivala’ Popovića, a on joj je, navodno, još prije dvije godine dao veću svotu novca za izdržavanje djeteta koje se još nije ni rodilo.

Milan Popović tvrdi da on i Severina nisu zajedno još od 2011. godine, a Severina tvrdi da su prekinuli vezu tek prije dva mjeseca.

Nakon priopćenja za javnost u kojem ‘srpski kralj bakra’ najavljuje bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, oglasio se Tomislav Petrović, Severinin PR menadžer, koji je izjavio da Popović ima pravo viđati dijete kad god poželii.

U međuvremenu, srpski mediji prenose nove detalje iz života para Vučković-Popović.

Naime, beogradski Blic piše da je Severina dugo vremena ’emotivno i materijalno ucjenjivala’ Popovića, a on joj je, navodno, još prije dvije godine dao veću svotu novca za izdržavanje djeteta koje se još nije ni rodilo.

Prema saznanjima beogradskog lista Naše novine, Popović je nedavno ponudio Severini da joj otplati kredit od 800.000 eura, koliko se ona zadužila u banci, ali navodno je ona odbila njegovu ponudu. Tamo se također iznosi da je odbila i Popovićevu ponudu da mjesečno daje 10.000 eura za dijete i da mu plaća školovanje.

‘Prava istina je da su njih dvoje prekinuli i prije nego što je Severina ostala trudna, ali kada je čuo da će postati otac, Milan nije htio pobjeći od obaveza. O Severini je vodio računa i tijekom trudnoće. Nosio joj je hranu po njenoj želji u bolnicu i trudio se da joj u svemu ugodi’, citiran je neimenovani ‘dobro upućeni izvor’ koji je dao izjavu za Naše novine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...