Stigla Amber nadogradnja

Nakon što su korisnici Samsunga i HTC-a još u srpnju dobili GDR2 nadogradnju za Windows Phone, red je došao i na Nokiu. Uz poboljšanja koja su predstavljena u Microsoftovoj GDR2 nadogradnji Nokia je predstavila svoju verziju nadogradnje naziva Amber koja donosi dodatne opcije razvijene od strane Nokie. Vlasnicima Lumia su dostupne aplikacije Nokia Video Upload, Video Trimmer, Glance Screen, Data Sence.

Nokia Video Upload omogućava dijeljenje snimljenih video zapisa, dok iste možete urediti Nokia Video Trimmer aplikacijom. Nokia Glance Screen omogućava prikaz sata i notifikacija na lockscreenu. Svi Lumia modeli osim 620 dobili su mogućnost slušanja FM radia. Data Sence aplikacija se brine o potrošnji podatkovnog prometa.

Nadogradnja donosi i dvije nove aplikacije za kameru – Smart Camera s modela 925 i Pro Camera koja je predstavljena na Lumia 1020 modelu. Smart Camera ima mogućnost snimanja deset fotografija odjednom kako biste odabrali najbolju.

Dostupnost nadogradnje ovisi o modelu Lumia telefona i zemlji u kojoj se nalazite, krajnji rok za sve Lumie je do kraja rujna. Dostupnost nadogradnje možete pratiti na ovoj stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...