Tajni gosti posjetili 15 mjesta u gradu Pagu

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga proteklog tjedna odrađen je pilot projekt tzv. tajni gost koji provodi Heraklea, agencija za “mystery shopping”.

– Svrha tajnog gosta je da očima turista ukaže na slabe točke i prednosti destinacije koju posjećuje. Tajni gost provjerava kvalitetu usluga hotela i ugostiteljskih objekata, elemente ponude – od poznavanja usluge, ljubaznosti, informiranosti, reakcije u kriznim situacijama te podnosi izvještaj agenciji kako bi se odmah ukazalo na prednosti ili mane. Cilj je proširivanje svijesti o tome kako je kvaliteta usluge u turizmu od iznimne važnosti za Hrvatsku, kako za poduzeća tako i za gosta te ju je potrebno redovito testirati i unaprjeđivati kako bi bila na vrhunskom nivou, pojašnjava Željka Miletić, direktorica TZ Grada Paga dodajući kako su tijekom proteklog tjedna tzv. tajni gosti posjetili 15 lokacija na području grada Paga koje turisti svakodnevno koriste poput hotela, kafića, restorana, kampa i sl.

– Trenutačno se rezultati obrađuju i uskoro ćemo ih dobiti. Na kraju turističke sezone TZ Grada Paga održat će seminar pod nazivom Oduševimo svog gosta koji će organizirati agencija Heraklea. Najbolji će dobiti javne pohvale u renomiranim časopisima kao što je Poslovni turizam. Nadamo se da će se ovaj projekt i dalje širiti i da će ga poduprijeti ostali turistički subjekti koji će se usmjeriti na daljnji razvoj ljudskih potencijala, na ulaganje u edukaciju kadrova i otklanjanja slabosti, zaključila je Miletić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...