Williams svojim fanovima na Maksimiru: “Ja imam veliki ku…”

Robbie se na pozornicu na zagrebačkom stadionu Maksimir spustio s 20-ak metara visoke konstrukcije. Koncert je otvorio hitom “Let Me Entertain You”. Pred desecima tisuća obožavatelja iz cijele regije radio je sklekove i neumorno plesao. Robbie Williams (39) je, unatoč dosadnoj kiši koja je padala pola koncerta, držao Maksimir u šaci, baš kao što je i obećao.

Publici se pohvalio da ima veliki penis, a Zagrepčanku Maju iz prvog reda doveo je na pozornicu i polegao je u improvizirani krevet. S njom je otpjevao pjesmu “Strong”. Britanski pjevač je, suprotno najavama organizatora da dolazi ravno na koncert na stadionu, ipak imao vremena razgledati Zagreb.

Privatnim zrakoplovom sletio je na Pleso u ponedjeljak poslijepodne. Do hotela su ga prevezli u koloni vozila njemačkih registracijskih oznaka. U prvi posjet Hrvatskoj poveo je ne samo suprugu Aydu Field (34), nego i njezinu majku.

– Došao je  sa svojim osiguranjem, iako je imao i policijsko, i grupom ljudi u kojoj je bila i njegova punica. Iznenadilo nas je kako je visok i velik. Prava gromada, ima on snage pjevati – kaže svjedok Williamsova brzinskog prolaska Plesom. Sa sobom je poveo kuhara te ponio hranu i sve što bi mu moglo zatrebati, uključujući i namještaj kojim je opremio garderobu Dinamova stadiona. Osoblje u zagrebačkoj zračnoj luci strogo su upozorili da ne smiju imati fotoaparate ni mobitele.

– Ja imam veliki ku…, rekao je Robbie obožavateljima na stadionu Maksimir. Nakon toga se ‘pukao’ smijati te još nekoliko puta, kako ne bi bilo sumnje i kako bi ga svi čuli, ponovio ‘Veliki ku…’.

Williams se  prije koncerta sastao sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je njegov veliki fan. Darovao mu je šestinski kišobran i monografiju grada te ga pozvao da s obitelji dođe u gradsku vilu u Mošćenici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...