Zavodnik žena u seriji Neil Patrick Harris uživa s dečkom i djecom

Zvijezda serije “Kako sam upoznao vašu majku” koju pratimo na RTL-u 2 Neil Patrick Harris i njegov dečko David Burtka uživaju na godišnjem odmoru. Odredište im je St. Tropez gdje su se družili s obitelji Eltona Johna.

 

Ljeto s obitelji Eltona Johna

Što god radili, Neil i David uvijek sa sobom vode svoje 2-godišnje blizance, malenu Harper i Gideona, koji su im najvažnija preokupacija. Tradicionalno, vrijeme odmora provode na St. Tropezu, gdje uživaju na luksuznoj jahti u društvu Eltona Johna i njegova partnera Davida Furnisha.

[pullquote align=”right”]Imao sam djevojku u mladosti, nekoliko njih, pa mi je ljubljenje s curama na setu sasvim prirodno[/pullquote]Doduše, Elton je nedavno operirao slijepo crijevo tako da s njima nije proveo cijeli godišnji odmor, ali zbog uspješnog opravka pridružio im se početkom tjedna i sada se osjeća jako dobro. Njegova ‘bolja polovica’ David Furnish često govori kako mu nije teško preuzeti obiteljske dužnosti zbog pretrpanog Eltonova rasporeda. I dok se Elton oporavljao od rutinske operacije, on je čuvao dvogodišnjega Zacharyja i sedmomjesečnog Elijaha.

Njihovi mališani, otkriva Neil Patrick Harris, odlično su društvo njegovim blizancima. Kako bi se modno uskladili, Neil i David svoje su klince odjenuli u prugice kao prave mornare.

Slavnom glumcu i njegovu partneru djecu je rodila surogat majka, a prije njihova rođenja par je bio veoma uzbuđen. Patrick je na Twitteru napisao kako se nada da će mediji poštovati njihovu privatnost i imati obzira kad je riječ o djeci jer imaju pune ruke posla.

O njegovu dugogodišnjem partneru Burtkeu se ne zna mnogo osim da je gostovao u jednoj od epizoda popularne serije. Tada su se i pojavile glasine da je ulogu dobio zahvaljujući vezi s nekim od glavnih glumaca, a kako se ubrzo ispostavilo, u pitanju je bio Patrick, koji je ubrzo nakon toga javno otkrio da preferira muškarce.

– Javnost je uvijek bila divna prema meni. Do 2006. mogao sam živjeti poprilično normalnim životom. Naknadno su se, pak, pojavile spekulacije o mom privatnom životu. Stoga sam, umjesto ignoriranja onih koji svoja mišljenja objavljuju a da nikad sa mnom ne kontaktiraju, sretan što mogu odbaciti bilo kakav trač i izjaviti da sam ponosan jer živim s dečkom kojeg volim i imam prekrasne klince – iskren je bio Barnie iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”.

Glumac se zalaže za brak homoseksualnih parova, ali na svoju svadbenu feštu ipak će pričekati.

 

Neil Patrick Harris, David Burtka i djecaZaručeni, ali još nisu vjenčani

– Komplicirano je. David me zaprosio prije više od pet godina na mjestu na kojem smo se upoznali – rekao je. Kasnije sam na Valentinovo ja zaprosio njega. Nakon toga, kada je bilo samo pitanje vremena kad će istospolni brakovi u New Yorku postati legalni, činilo mi se jednostavno ispravno podržati to pa sam na Twitteru napisao kako bi bilo lijepo jednog dana se vjenčati – ispričao je Neil. Nadodao je kako je konačno došlo vrijeme da okrune svoju vezu.

– Nismo se željeli vjenčati odmah, nismo željeli medijski cirkus – zaključio je simpatični glumac.

Neil je slavu postigao još kao dijete, a kritike je priznavao u najranijoj dobi. U seriji smo ga navikli gledati kao velikog šarmera i ženskara, a privatno je aktivist, homoseksualac, bori se za prava gay parova i njihovo posvajanje djece. Karijeru je započeo skromo u humorističnoj seriji “Doogie Howser”, u kojoj je glumio mladog perspektivnog obiteljskog liječnika pa mu je ta uloga donijela nominaciju za Zlatni globus. Kao tinejdžer bio je vrckav. Priznao je kako je jednom probao halucinogene droge.

– Zabavio sam se. Probao sam LSD. Ali mislim da su mi podvalili nešto što nije bilo dovoljno jako pa taj doživljaj nije bio ono što je, pretpostavljam, trebao biti. Ali sjećam se da sam ležao vani na livadi u Meksiku, gdje se sve dogodilo, a ondje je bilo drvo koje je izgledalo kao da s grana vise žabe. To je, razumljivo, bio jedini put da se to dogodilo – priznao je svoje iskustvo glumac.

Njegov veliki povratak dogodio se 2005. kad je dobio ulogu Barneya Stinsona u seriji “Kako sam upoznao vašu majku” u kojoj je i danas jedan od pet glavnih glumaca. Ta mu je uloga donijela tri nominacije za nagradu Emmy.

– Imao sam djevojku u mladosti, nekoliko njih, pa mi je ljubljenje s curama na setu sasvim prirodno – izjavio je jednom prilikom Neil koji gotovo u svakoj epizodi serije ima novu djevojku (a u nekim epizodama i nekoliko njih).

Inače, glumca oduvijek zanimaju mađioničarski trikovi pa taj svoj talent često primjenjuje i u seriji. U Americi se trenutačno prikazuje deveta sezona serije, a s obzirom na odličnu gledanost i nakon desetljeća druženja sa slavnom petorkom, čini se, snimat će se i deseta.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...