Župan Zrilić u posjetu prvašićima

U ponedjeljak, 2. rujna 2013. godine, prvoga dana nove školske godine, župan Stipe Zrilić sa suradnicima posjetit će u 9,00 sati Osnovnu školu „Stjepana Radića“ Bibinje, a u 10,30 sati Srednju školu Biograd u Biogradu na moru. Osim početka nove školske godine povod ovom posjetu je početak rada ovih škola u jednoj smjeni.

Tijekom prošle godine Osnovna škola Stjepana Radića u Bibinjama proširena je za 3 nove učionice čime je omogućen rad u jednoj smjeni za preko 370 učenika. Za nadogradnju učionica i njihovo opremanje te obnovu kotlovnice utrošeno je ukupno 2.113.008,00 kn, a sredstva su osigurana dijelom iz decentraliziranih sredstava Zadarske županije, vlastitih sredstava Županije te dijelom iz proračuna Općine Bibinje.

Nadogradnjom 4 nove učionice, rekonstrukcijom centralnog grijanja i prostora zbornice Srednje škole Biograd, Biograd na moru, omogućen je rad u jednoj smjeni za 323 srednjoškolaca ove škole. Ukupna investicija iznosi 1.77.306,00 kn a financirana je iz decentraliziranih sredstava Zadarske županije te proračuna grada Biograda na moru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...