Bilan Zadru oprostio dug, Prostran potpisao ugovor

Nakon vijest kako je klub prikupio potrebnih 53% potpisa kako bi se i službeno finalizirao postupak predstečajne nagodbe iz KK stiže nove dobre vijesti. Miro Bilan je u potpunosti oprostio dug koji je prema njemu imao KK Zadar, a radi kojega je klub neko vrijeme bio u nemogućnosti registrirati nove igrače.

‘Stvar s Bilanom je riješena. Miro je u potpunosti oprostio cijeli dug klubu i kao takvi, od danas možemo registrirati nove igrače. Za kraj mogu kazati kako nije Miro taj koji je blokirao klub, već se radilo o staroj presudi koju je FIBA donijela u njegovu korist 2012. godine. No i to je danas iza nas. Zahvaljujemo se Miru na korektnom postupanju, kazao je direktor kluba Boris Skroče za ZDNews.hr.

Ujedno je potvrdio da je višegodišnji ugovor s klubom potpisao i Toni Prostran.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...