Blackberry odgodio izlazak Messengera

Nova inačica aplikacije Messenger za iOS i Android trebala je postati dostupna tijekom nedjelje. To se nije dogodilo, a kad će – ne zna se.

Kanadska tvrtka objavila je tek da nove verzije aplikacije za dva najpopularnija mobilna operativna sustava neće biti puštene u opticaj prema planu.

Razlog odgode su, piše Verge, problemi zbog inačice aplikacije za Android koja je prethodno bila procurila u javnost, a koju je, navodno, već bio preuzelo 1,1 milijun korisnika.

Korisnici iOS-a koji su već preuzeli aplikaciju moći će je koristiti, ali neće se pojaviti na drugim tržištima, dok će inačica za Android biti povučena.

Blackberry planira postupno uvoditi aplikaciju za Android te krenuti s uvođenjem aplikacije za iOS iz početka. Kad bi se to trebalo dogoditi, nisu objavili.

BBM za Android najavljen je u svibnju ove godine, a tvrtka se obvezala izbaciti ga na tržište prije kraja ovog ljeta. Čini se da to obećanje neće moći održati.

Tek prije koji dan najavili su veliki gubitak, masovna otpuštanja i vraćanje okusa na poslovne korisnike. Ima li kraja njihovim nedaćama?


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...