Dokazano je, Hrvati su svjetski rekorderi u seksu!

Najopširnije svjetsko istraživanje na temu seksa na čak 50.796 ispitanika iz 30 zemalja, koje je provelo indijsko izdanje magazina Men’s Healtha svrstalo je Hrvate u sam vrh.

Hrvati su po broju partnerica svjetski rekorderi, u prosjeku sa 11 partnerica. Osim toga na samom su vrhu po učestalosti seksa na otvorenom. Vole to raditi u bazenima, automobilima, na poljima, u parku il’ u jarku, a rade to i češće nego ostale nacije.

Najmanje se seksaju Indijci, u prosjeku manje nego jednom tjedno. Premda je indijsko izdanje časopisa Men’s Health provodilo istraživanje, porazila ih je činjenica da su najmanje seksualno aktivni, a osim toga čak 48 posto ispitanih Indijaca smatra kako im partneri glume orgazam. Osim toga i po prosjeku partnera su na dnu popisa. Njihovi muškarci u prosjeku imaju tri žene u životu.

Iznenađujući je i podatak taj da u ekscentričnom, perverznom seksu najviše uživaju Britanci. Žene u Britaniji pak imaju najviše partnera, čak devet. Urednik časopisa Jamal Shaikh, rekao je kako su ovim istraživanjem htjeli vidjeti ne samo statističke podatke nego i trendove.

‘Pokušali smo utvrditi koliko su muškarci s različitih strana svijeta bolji jedni od drugih u seksu i vezama i iz toga naučiti kako biti bolji’, rekao je Shaikh.

Prema tome, ostatak svijeta mogao bi o seksu puno naučiti, ne samo od Hrvata već i od Nizozemaca, jer je jedina zemlja u kojoj su žene izjavile kako su zadovoljne predigrom.

Najmanje skloni eksperimentiranju, kad su seksualne poze u u pitanju, su Australci. Njihovi mediji pak prenose kako su Hrvati očito pravi Casanove, najviše su promiskuitetni, puni samopouzdanja i neustrašivi u seksu.

‘Promatrajući te podatke, ne možemo ne zapitati se koja je tajna njihova uspjeha’, piše Ian Cockeril, urednik u časopisu Men’s Health.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...