Dvodnevni seminar za poduzetnike početnike

Dana 30. rujna i 1. listopada 2013. godine će se održati seminar na temu ”Poduzetnički projekti“ – kako ih pokrenuti i voditi. Seminar će se održati u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, Grgura Budislavića 99 (Novi Bokanjac). Planirano trajanje seminara je ponedjaljak od od 10,00 do 16,00 sati, a u utorak od 9,00 do 13,00 sati.

Seminar omogućuje uvid u osnovne karakteristike poduzetništva i razumijevanja ključnih elemenata pokretanja novog poduzetničkog poduhvata, te omogućuje razradu poslovnih ideja polaznika i aktivnu diskusiju o svim temama seminara.

Seminar je dio projekta Coworking tjedan koje organizira Razvojna agencija Zadarske županije, nositelj inicijative pokretanja coworking prostora u Zadru. Coworking se odnosi na specifični oblik poduzetništva koji se temelji na obavljanju samostalne djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru. Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora, resursa i opreme, coworking olakšava pokretanje vlastitog posla ili unapređenje postojećeg poslovanja.

Seminar je namijenjen poduzetnicima-početnicima i onima koji će to tek postati.

Teme seminara:

· Poduzetništvo: opća i osobna slika – okviri, okruženje i trendovi

· Ideje – nastajanje i razvoj poduzetničkih ideja

· Poduzetnički poduhvat – snage, mogućnosti, težnje, rezultati

· Razrada poslovnog modela (Bussines Model Canvas)

· Poduzetništvo kao fleksibilan projekt – ključni resursi, niski troškovi, mali rizici

· Organizacijski oblici poduzetništva i financijsko upravljanje

Predavač je Miljenka Plazonić Bogdan, suosnivač Impact Huba Zagreb – mjesta za rad i podršku poduzetnika koji stvaraju pozitivne promjene u društvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...