Inovatorski svijet poklonio se Nekiću

Još jednom, predsjednik Udruge inovatora Zadarske županije, Rade Nekić, obratio se našoj redakciji, ukazujući na nepravedan položaj njegove udruge te na sve čepće medijske blokade.

Dopis prenosimo u cijelosti.

Svojevrsna medijska izolacija u koju sam stavljen zajedno sa Udrugom inovatora Zadarske županije je djelo nezadovoljnih političara i njihovih poltrona čiji poslušnik nisam htio a niti ću ikada biti. Od kada je UIZ postao sila ne samo na državnoj razini nego i šire a što je isključivo moje djelo , mene se pokušava “urazumiti”, a UIZ staviti pod kontrolu određenih visokoumnika jer oni znaju što je najbolje… Politika me ne zanima niti se njom bavim ali se ona itekako bavi sa mnom.

Nagrada Radi NekićuSramota je poštenih novinara što mnogi pokvarenjaci znaju i slijede upute samo svojih “vođa” pa imamo to da u zadnje dvije godine Dragica i Rade Nekić su osvojili što se moglo osvojiti ali o tome manje više nigdje ni slovca. Najnovija i blamaža i sramota dogodila se u dva smjera. Dogovoreni novac za naš nastup na 6 AGRO-ARCI u Biogradu nije nam isplaćen. Tko je odlučio i zašto njima na čast a nas je spasila sponzorstvom hotelska kuća Ilirija iz Biograda i razumijevanje UIH iz Zagreba.

Nitko ali baš nitko ni slovca da je najveći uspjeh u Biogradu postigao Rade Nekić kao najuspješniji pojedinac ali i kao čovjek inovator dobivši iz ruku predsjednika IFIA najvišu nagradu svjetske udruge inovatora koja broji 86 najznačajnijih država na ovoj planeti.

Pitam se kome to smetaju uspjesi zadarskih inovatora i moji osobni također? Čime smo mi to zavrijedili? Da bi se objavila neka vijest o Udruzi ili meni nikada nikom nije plaćeno a mogu reći dok sam ja tu neće ni biti. Gospodo novinari vi pišite što god hoćete. Ima toga još puno ali i ovo je previše.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...