Jadran Perinić protukandidat Renati Sabljar-Dračevac

Županijski odbor Socijaldemokratske partije raspisao je izbore za sva tijela Zadarske županijske organizacije. Po završetku roka za prijave u ovoj najjačoj oporbenoj stranci birat će predsjednika, odnosno predsjednicu, dvoje potpredsjednika, šestero članova Predsjedništva te 33 člana Županijskoga odbora.

– Rokovi prijave pisma namjere počeli su teći 7. rujna i završavaju 13. rujna 2013. godine. Kandidati nakon toga skupljaju potpise potpore članova organizacije za svoje kandidiranje. Županijska izborna komisija utvrdit će pravovaljanost kandidatura 4. listopada, a dan kasnije ti će se podaci iznijeti na sjednici Županijskoga odbora – pojasnila je proceduru Renata Sabljar-Dračevac, aktualna predsjednica Županijske organizacije SDP-a ujedno potvrdivši svoje obećanje dano još u kampanji – da će se kandidirati za još jedan mandat.

Osim aktualne predsjednice Sabljar-Dračevac, čini se kako će svoju kandidaturu uskoro obznaniti i dr. sc. Jadran Perinić, zadarski dužnosnik koji je koncem siječnja 2012. godine imenovan ravnateljem Državnog ureda za zaštitu i spašavanje, popularno zvanog Centar 112.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...