Kalmeta protiv je smjene direktorice aerodroma

Grad Zadar nije dobio poziv za Skupštinu Zračne luke Zadar. Naravno da nam je onda i nepoznat dnevni red. Ako dobijemo poziv gradonačelnik će imenovati opunomoćenika, navodi se u priopćenju kojeg smo na naš upit dobili od gradonačelnika Božidara Kalmete.

Grad Zadar je protiv smjene aktualne direktorice, gospođe Katice Pupić Bakrač jer držimo da je direktorica Zračne luke do sada uspješno obavljala svoj posao uz svesrdnu pomoć Zadarske županije, Grada Zadra, niza općina i turističkih zajednica što je rezultiralo povećanjem prometa iz godine u godinu. Također, u to vrijeme realizirano je niz razvojnih projekata.

Poznato je da je Zadar uspješan grad između ostalog i zbog toga što su se poštovala načela znanja i sposobnosti, a ne podobnosti, što je primjer i u ovom slučaju. Na žalost u zadnje vrijeme, svjedoci smo baš ovdje u Zadru da aktualna Vlada RH od bolnice do Lučke uprave smjenjuje sve stručne kadrove i rukovodi se isključivo načelom stranačke pripadnosti.

Prema isplati bonusa rukovodećem kadru u tvrtkama javnog sektora principijelno imamo negativan stav zbog aktualne teške gospodarske krize i relativno dobrih primanja rukovoditelja i bez bonusa. Zaključno, zalažemo se za rješenje problema bez smjene direktorice, tvrdi gradonačelnik Grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...