Marina Mihovilović Pajkin – viša stručna suradnica za informiranje Grada

Jučerašnjim danom Marina Mihovilović Pajkin službeno je zaposlenica Grada Zadra na mjestu višeg stručnog suradnika za poslove informiranja i odnose s javnošću na neodređeno vrijeme.

Za sada ured dijeli s Ivanom Dadić koja ima isti status i do sada je bila glasnogovornica Grada Zadra, mada radno mjesto takvog naziva ne postoji u sistematizaciji gradske uprave. No, tko će biti odgovorna osoba za odnose s javnošću, odlučit će gradonačelnik Božidar kalmeta, čijom odlukom se mijenjao plan prijema u službu za tekuću godinu, tako što se za to radno mjesto dodalo kako „izvršitelj može biti magistar struke novinarske ili politološke struke”.

I tako je koncipiran natječaj na kojem su se „pripetalave” dvije Marine. Uz Marinu Mihovilović Pajkin javila se novinarka Marina Š.

Prema rezultatima pisanog testiranja kandidatkinja Marina Mihovilović Pajkin, dipomirani novinar ostvarila je broj bodova iznad 50%, čime i pravo za pristup usmenom dijelu testiranja, dok s drugim kandidatom, zbog ostvarenog broja bodova ispod 50 posto, nije niti mogao biti proveden intervju, službeno je objašnjeno iz gradske uprave.

I Marina se nije imala što žaliti na Marinu, koja je po zakonskoj proceduri potpisala ugovor o novom poslu. Do sada je Marina Mihovilović Pajkin radila kao novinarka te je bila glavna urednica Gradske televizije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...