Cestitka_Uskrs

Mislili da imaju duha, otkrili da im se u podrum uselio stranac

Skupina studenata koji su bili uvjereni da žive opsjednutoj kući s duhovima, još su se više prepali kada su otkrili da je ‘duh’ zapravo muškarac koji je tajno živio u njihovom podrumu, piše Daily Mail.

Studente iz Ohija plašili su čudni zvukovi u noći i tajanstveni događaji. Znali su se vratiti u kuću i pronaći otvorene ormare i vrata od pećnice. Nakon što su temeljito pretražili kuću, otkrili su tajnu sobu u podrumu. U maloj spavaćoj sobi bili su bračni krevet, uokvirene slike i udžbenici.

Svima su pričali da s njima živi duh

Mark Harman, jedan od 14 studenata koji žive u trokatnici, rekao je kako su svima pričali da u njihovoj kući živi duh koji otvara ormare i pećnicu.

– Iza zaključanih vrata čuli smo neke čudne zvukove. – rekao je Mark.

Drugi student, Brett Mugglin, prepoznao je muškarca s fotografije jer ga je ranije vidio u blizini kuće. Nakon što su otkrili tajnu sobu, studenti su promijenili brave na vratima i ostavili poruku na vratima tajnom cimeru da su ga otkrili.

Muškarac, Jeremy, je, čini se, također student na sveučilištu u Ohiju, a imao je pristup kupaonici u podrumu i sudoperu u kojem je vjerojatno prao odjeću, ali studenti su rekli da im nije krao hranu.

Pristup kući vjerojatno je dobio zahvaljujući svom rođaku koji je ranije u njoj živio. Nakon što su ga otkrili, kontaktirao je studente i zatim uzeo svoje stvari iz sobe.

Možda još netko ima ključ od kuće

Brett je rekao da on i cimeri nisu ljuti na svog tajnog cimera. Dodao je da je on bio ljubazan, ali jednostavno mu nije bilo mjesto u kući.

– Sada je sve smiješno, ali situacija je potencijalno mogla biti opasna s obzirom na to da je neki slučajni tip imao ključ naše kuće i živio je u njoj bez da itko to zna – rekao je.

Studenti planiraju podići tužbu protiv agencije koja im je iznajmila kuću jer nisu obavili provjeru. Objasnili su da nisu promijenili brave na kući, a na ključevima nema upozorenja da ih se ne smije kopirati tako da stotine ljudi mogu imati pristup.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...