Objava demantija na traženje HDSSD-a

Nakon jučerašnje objave članka “Na biogradskoj sjednici rasprava o dolasku Harley-Davidsona“, redakciji Antene Zadar upućen je zahtjev za objavom demantija, kojeg sukladno zakonskim odredbama i objavljujemo u izvornom obliku, u nastavku.

Sukladno odredbi članaka 40., 41. i 42. Zakona o medijima, objavite ispravak teksta autora Zadarski list/Antena Zadar pod naslovom „Na biogradskoj sjednici rasprava o dolasku Harley-Davidsona“, objavljenog u na Vašoj web stranici, 05. rujna 2013., kao i u radio emitiranju i to kako slijedi:

Povodom navedenog članka objavljenog u vašoj tiskovini, obvezni smo reagirati na tekst: „Na biogradskoj sjednici rasprava o dolasku Harley-Davidsona” kojim je regionalnoj dalmatinskoj stranci HDSSD izvještajem sa sjednice Gradskog vijeća grada Biograda na Moru nanesena šteta. Samim početkom teksta: ”Biogradska oporba je protiv povratka četverodnevnog spektakla, svjetske manifestacije Dana Harley-Davidsona i europskog okupljanja članova Harley-Davidson kluba koji su prije dvije godine samo u Biogradu na Moru okupili oko 25 tisuća ljudi iz raznih krajeva svijeta” se stvorio dojam da se i oporbena opcija HDSSD-a u biogradskom GV-u također protivi organizacije ovakve velebne manifestacije, što je u potpunosti netočno. Stav naše političke opcije se nije mogao procijeniti jer pitanje manifestacije Harley Davidson uopće nije bilo tema dnevnoga reda, već je vijećnica SDP-a Slavica Jeličić na aktualnom satu postavila to pitanje, što isključuje bilo kakvu raspravu ostalih vijećnika.

HDSSD smatra da se manifestacija Harley Davidson mora održati, a da je obveza gradskih vlasti osigurati financijska sredstva, pa makar i rezanjem nekih drugih troškova.

Predsjednik GO HDSSD-a
Ivan Sambunjak


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...