Povezao očev i svoj rodni grad

Andrej Rogić osam dana vozio je bicikl od Köengena kod Stuttgarta do Pozdrava Suncu u Zadru kako bi na svoj mladenački način povezao rodni grad svog oca Denisa i grad gdje živi. Andrej je već nekoliko puta dolazio u Zadar, ali ovaj jučerašnji dolazak nosi potpis njegova karaktera.

Dvadesetjednogodišnji mladić avanturističkog i sportskog duha na put je krenu s prijateljem Fabianom Klainom. Njih dvojica su na biciklu prešli više od tisuću kilometara, dnevno su vozili od osam do deset sati. Autocestom je to od 950 do 1050 kilometara, zavisi kojim putem se krene. Po Michelinovu vodiču za takav put treba autom od 10 do 12 sati i oko 170 eura. No momcima je bilo draže ovako, malo okolo ali sve su vidjeli i puno toga upoznali.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...