Stižu nam novi grmljavinski pljuskovi

U utorak ujutro posvuda će biti promjenjivo i pretežito oblačno uz kišu i jače grmljavinske pljuskove. Najmanje oborina bit će na krajnjem jugu Hrvatske. Popodne i prema kraju dana slijedi prestanak oborina i postepeno razvedravanje. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova koji će donijeti hladniji zrak. Na Jadranu će slab do umjeren jugozapadnjak na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana okrenuti na umjerenu buru s jakim udarima, a južnije na umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti bit će od 8 do 13, a na Jadranu od 14 do 19 stupnjeva Celzija. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 15 do 20 te od 19 do 25 Celzija na Jadranu

U srijedu će jutro u unutrašnjosti biti pretežno sunčano, ali svježe. Popodne će se u unutrašnjosti djelomice do potpuno naoblačiti, no prevladavat će suho; tek ponegdje je moguća koja kap kiše. Na Jadranu pretežno sunčano cijelog dana. U noći na četvrtak stižu naoblačenje i kiša sa sjeverozapada. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren, u gorju i jak jugozapadnjak, a na Jadranu slabi do umjereni, na sjevernom dijelu i jaki jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 10 do 16 Celzija. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 18 do 23 te od 20 do 25 Celzija na Jadranu.

U četvrtak prijepodne bit će posvuda pretežno oblačno s kišom, osobito u unutrašnjosti, a na Jadranu će biti manje kiše i više sunca. Popodne slijedi postupan prestanak oborina i razvedravanje. U unutrašnjosti će vjetar biti slab i promjenjiva smjera. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana zapuhat će umjerena bura, a južnije će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 8 do 12, a na Jadranu od 15 do 22 Celzija. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 18 do 21 te od 22 do 27 Celzija na Jadranu.

Do kraja tjedna u unutrašnjosti se očekuje promjenjivo oblačno, ali pretežno suho vrijeme, dok će na Jadranu prevladavati promjenjivo, ali više sunčano vrijeme. Vjetar uglavnom slab do umjeren. Temperatura zraka bez veće promjene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...