Deset najboljih stvari o vašoj najboljoj prijateljici

Vaša najbolja prijateljica poznaje vas bolje no što vi sami sebe poznajete, ona vam pomaže da prevladate sve svoje nesigurnosti i pomaže vam da budete samouvjerena i sigurna žena kakva jeste. Najbolje prijateljice su divna bića zbog tisuća razloga, a ovo je top deset.

 

Ona će plakati s vama

Vaša najbolja prijateljica je uvijek uz vas, bilo da imate slomljenu nogu pa se ne možete kretati ili da vam je srce slomljeno pa ne znate kako nastaviti dalje. Njezino suosjećanje s vama je toliko duboko i iskreno da će bez problema plakati s vama, a prije negoli shvatite, osjećat ćete se bolje i smijat ćete se tome što vas je rastužilo, piše Huffington Post.

 

Ona vas neće osuđivati

Vaša najbolja prijateljica, osim ako je to ne zamolite, neće vas osuđivati jer ste pojeli cijelu kutiju keksa i na to dodali još i poveću količinu šlaga, zato što ste nakon prvog spoja otišli do kraja ili pak jer ste totalno zabrljali na poslu. Ona će vam ponuditi prijateljske savjete kako se ponijeti idući put u takvoj situaciji, no nikada neće učiniti da se osjećate loše.

 

Ona je uvijek tu

Bez obzira na to treba li vam netko kome ćete plakati na ramenu, smijati se s vama, obilaziti trgovine ili pak jesti u restoranu brze hrane, vaša najbolja prijateljica je uvijek tu.

Ona vas razumije

Vaša najbolja prijateljica razumije zašto uvijek nosite pete, zašto ne želite svojoj djeci davati mliječne proizvode, zašto barem tri puta prije izlaska iz kuče morate provjeriti je li vam mobitel u torbici i zašto ste cijeli tjedan za ručak jeli pržene krumpiriće.

 

Ona je vaša besplatna terapija

Ona može cijelu priču sagledati s više strana, a iako uvijek drži vašu stranu, može znatno objektivnije i trezvenije sagledati cijelu situaciju. Ona jednostavno zna kada vas mora nazvati i izvesti na kavu.

 

Vaš uspjeh je i njezin uspjeh

Ona vam je poput sestre. Ako ste dobili povišicu na poslu, ona je tako sretna da već u SMS poruci osjetite dobre vibracije. Ako ste udajete ili ste saznali da ste trudni, ona je prva koja će slaviti i pustiti suze radosnice.

Ona vas najbolje smiri

Bez obzira na to koliko vas određena stvar izluđuje, otkrivanje vlastitih frustracija najboljoj prijateljici pomaže vam otkriti što napraviti u takvoj situaciji. Što je još i bolje, ona se može staviti na vaše mjesto i u znatnoj mjeri vam pomoći odlučiti što je najbolje učiniti.

S njom dijelite stvari koje vas čine sretnima

Bez obzira na to jesu li to recepti, haljine, seks savjeti, knjige, cipele ili tajne, najbolji prijatelji svaki dan nas uče da je povjeravanje i dijeljenje ono što čini prijateljstvo.

 

Ona zna što mislite

Pripišite to vidovnjačkim sposobnostima, ženskoj intuiciji ili pak činjenici da vas poznaje bolje no itko drugi, ali vi i vaša najbolja prijateljica nerijetko istu stvar kažete u isto vrijeme. Često se i nazovete u isto vrijeme, ona zna što vas muči i prije nego li sami to shvatite. Nazovite to kako želite, no to je magija prijateljstva.

Ona je velikodušna

Velikodušna je sa svojim vremenom, razgovarat će s vama satima ako vam je potrebno: velikodušna je sa svojim srcem jer će vam biti emocionalna potpora čak i kada joj je samoj teško. Velikodušna je sa svojim stvarima jer zna da je prijateljstvo puno važnije od cipela, torbice ili haljine. Ona je osoba na koju se možete osloniti, ali i ugledati se, čije suosjećanje i pozitivna energija i vas samu čine boljom osobom i prijateljicom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...