Grgurović ipak zamjenjuje Šupu na čelu Turističke zajednice!?

Nakon što je misteriozno nestao s političke scene Zadra, pogrešnim su se pokazale kuloarske priče kako je Dražen Grgurović postao nepodoban za ovu garnituru gradskih vlasti. Informacija do koje je jutros došla naša redakcija, naime, govori kako će upravo Dražen Grgurović zamijeniti dugogodišnjeg direktora Turističke zajednice, Zvonka Šupu.

Informaciju smo jutros pokušali provjeriti i kod, prema informacijama, uskoro bivšeg direktora Turističke zajednice, no isti se nije javljao na svoj mobilni telefon, iako smo pokušali u nekoliko navrata.

Prema riječima očevidaca, Grgurović i Šupe sve češće se susreću ili u prostorijama Turističke zajednice ili u njenoj neposrednoj blizini, a nerijetko se samog Grgurovića može vidjeti na najavama i otvorenjima turističkih i kulturnih manifestacija.

Zanimljivo je kako je i sam Grgurović iznimno zainteresiran oko bitnih turističkih pitanja našega grada. Iznimno je zanimanje, podsjetimo, pokazao oko angažmana Ryanaira, ali i za prezentaciju Zadra u inozemstvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...