Hajdaš Dončić uskoro o smjeni Katice Pupić Bakrać

Hoće li sada već kontroverzna direktorica Zračne luke Zadar biti smijenjena ili će ostati obnašati svoju dužnost, odlučit će se u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture gdje je za 17. listopada zakazana Skupština, na kojoj bi prema najavama resornog ministra, tema trebala biti smjena direktorice Pupić Bakrač.

Prema predloženim točkama, one uključuju opoziv aktualne Uprave luke te imenovanje zamjenice direktorice, nakon čega bi trebali raspisati natječaj za novog kandidata na mjestu direktora.

Podsjetimo, cijela galama u javnosti se digla nakon što su mediji objavili kako je Katica Pupić Bakrač dobila bonus od nešto manje od 200 tisuća kuna, koji joj, prema njenim riječima, zasluženo pripadaju za iznimno dobre poslovne rezultate. Cijela trakavica nastavila se komentiranjem supruga direktorice, Marka Pupića Bakrača, koji je u nekoliko navrata pogrdnim nazivima putem društvenih mreža vrijeđao ministra Hajdaš Dončića.

Epilog cijeloj priči prije koji tjedan, dali su i svi zaposlenici Zračne luke, koji su jednoglasno podržali isplatu bonusa svojoj direktorici, postavljajući je na pijedestal kao jedinoj zaslužnoj za uspjeh ove luke. Ne zaboravimo kako su nedvojbenu podršku trenutnoj direktorici pružili i župan Stipe Zrilić ispred Županije, ali i Božidar Kalmeta u ime Grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...