Kalmeta: “Razmišljam o kaznenoj prijavi protiv Stanića”

Nakon što je USKOK upao u prostorije HAC-a te “pročešljao” dokumentaciju koja ukazuje na izvlačenje novca i sklapanje fiktivnih ugovora u razdoblju od 2006. do 2011. godine, u čemu su mnogi vidjeli odgovornost bivšeg ministra Božidara Kalmete, isti se jutros suočio s upitima novinara koji su ga dočekali ispred zgrade gradskog Poglavarstva.

Razumijem vaš posao i vaš interes. Ali ja ne znam što bih vam rekao. Cijeli vikend slušam da se moje me provlači, a tko je ustvari moje ime spomenuo? Jedan sindikalac koji ovdje dolazi u predizbornoj kampanji da me blati, blati me već godinama, ne znam iz kojeg razloga. Šta se tiče konkretnog ovog slučaja, ima država svoje institucije u koje ja duboko vjerujem, neka institucije, što se kaže, rade svoj posao. Šta se mene tiče, ja o tome nemam saznanja, niti znam što bih vam rekao, odgovorio je Kalmeta.

Na novinarski upit je li pozvan na obavijesni razgovor, odgovorio je da nije te da nema saznanja o tome je li USKOK bio u Gradskoj upravi.

Nadalje, Kalmeta se izjasnio i oko toga da razmišlja o kaznenoj prijavi protiv sindikalista Stanića.

Razmišljam o prijavi. Bili su izbori, pa sad, u izborima podnositi prijavu takve vrste nije popularno, ali evo usprkos tim napadima, ja sam te izbore, kako znate pobijedio, a nastavi li se to tako s njegove strane, ja ću doista razmisliti o tome, zaključio je gradonačelnik Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...