Kalmeta podnio prijavu protiv Mijata Stanića

Nakon što je prije par dana Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata podigao kaznenu prijavu zagrebačkom DORH -u protiv zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete zbog sumnje u udruživanje u zločinačku organizaciju kako bi izvlačili novac iz HAC-a i HC-a te zbog prijetnji i neprijavljivanja kaznenih djela jer je iznosio u javnosti da posjeduje dokumentaciju o kaznenim djelima koje je navodno počinio Stanić, isti je uzvratio sa svoje tri kaznene prijave protiv sindikalca Stanića ne želeći precizirati za koja kaznena djela ga točno tereti.

– Istina je, danas sam poštom poslao tri kuvertirane kaznene prijave protiv Mijata Stanića. O tome ćemo razgovarati na sudu. Nisam koristio spominjane materijale koje posjedujem o ovom slučaju već uglavnom isječke iz medija vezano uz iznesene neistine i klevetu, kazao je Kalmeta danas u pauzi danas održane sjednice Gradskog vijećao prijedlogu Zakona o regionalnom razvoju .

Navedene tri kaznene prijave  nisu, kako kaže Kalmeta, proizašle iz dokumentacije, koju zadarski gradonačelnik navodno posjeduje, a odnosi se na dokaze koji terete sindikalca Stanića kao zaposlenika Hrvatskih auto – cesta.

– To će tek doći na red. Ja nisam Mijat Stanić da kaznene prijave podnosim medijima, već kada budem sve što imam ću predati pravosudnim institucijama u dobroj vjeri da će one brzo reagirati,  zaključio je Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...