Konferencija o digitalnom turizmu – Zadar DigIT

U Zadru se 14. i 15. studenoga održava prva konferencija o digitalnom turizmu – Zadar DigIT. Prema logici stvari, namijenjena je djelatnicima u turizmu, kako od vlasnika smještajnih kapaciteta i turističkih agencija, tako i za hotelijere, ugostitelje te članove turističkih zajednica.

Kao potpora postojećem iskustvu u turizmu, ovogodišnji Zadar DigIT stavit će naglasak na komunikacijske i turističke stručnjake, unaprjeđenje znanja putem niza radionica, a poseban naglasak bit će pridodan umrežavanju diljem svijeta.

Okupljeni će tako imati priliku saznati odgovore na neka ključna pitanja, poput prednosti digitalnog turizma, pronalaženja gostiju i obraćanja istima, te kako odgovoriti na sve veći broj digitalnih zahtjeva i potreba gostiju.

Među nizom eminentnih imena, predavanje na temu “Uloga digitalnih tehnologija u strateškom planiranju razvoja turizma na primjeru Zadarske županije” održat će dr.sc. Božena Krce Miočić, koja trenutno radi na Sveučilištu u Zadru, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti, kao suradnik na kolegijima Osnove ekonomike turizma, Marketing u turizmu, Održivi turizam i Poduzetništvo u turizmu.

Osim nje, neki od predavača koji će sudjelovati na ovogodišnjem Zadar DigIT su imena poput dr.sc. Damir Krešić, Nela Fegić, Ana Penović, Milica Cetinić, Nikola Vrdoljak, ali i niz ostalih.

 

Više informacija možete doznati na ovoj poveznici, a prijave za sudjelovanje možete uputiti na broj 023/313-555. Važno je za napomenuti kako članovi UHPA-e i HGK imaju 10 posto popusta na cijene kotizacija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...