Mladen Grdović oduševljen Justinom Bieberom!

Iako je nastup započeo svojim starim hitom, kralj bevande prije zagrebačkog se koncerta zagrijavao gaziranim pićem. Tvrdi da je svoj porok ostavio iza sebe.

“Svaki čovjek padne iz ispita, ali poslije postaneš sve jači i jači. Nekad novinari imaju pravo, ja kad sam se razbio s autom, ja sam se razbio sa svojim autom. Ako ja dođem doma ili popijem bevandu, to nikakav problem nije, ja sam čovjek veseljak. Nema na estradi u Hrvatskoj tko ne pije ili nešto drugo. A zašto sam ja na piku, ja to ne znam. Pa to je normalno da svi pjevači napravimo koju glupost. Ali uvijek Grdović, Grdović, ja sam opravdao cijelu estradu. Pa i to je nešto”, kaže.

Simpatičnog Zadranina već godinama prati glas da teško odolijeva piću, ali i ženama. Obožavateljice su ga, ispričao nam je Mladen, svojedobno pratile na svakom koraku.

“Bilo ih je puno, bio sam zgodan, imao sam kose, imao sam sve. Bio sam dosta mlađi, ali godine idu. Ali mislim da mi muškarci, kao i žene, što su stariji imaju više šarma, više iskustva”, kaže Grdović.

No njegovo srce, tvrdi, oduvijek je pripadalo samo Brankici. Svoju je suprugu upoznao s nepunih 25 godina, a njihova je ljubav, kaže, jaka kao i prvog dana kad su se upoznali.

“Brankica voli moju dobrotu. Dugo se znamo, dugo sam je bario, hahaha.”

Jedinu eventualnu konkurenciju u utrci za Mladenovo srce Brankici predstavlja njegova kćerkica Sara koju pjevač od malih nogu nastoji učiti pravim životnim vrijednostima.

Iako za svoju kćerkicu ne sumnja da će ići pravim putem, Mladen ipak ima razumijevanja i za tinejdžerske hirove, pa je tako stao u obranu trenutno vjerojatno najeksponiranijeg klinca svijeta.

Justin Bieber

“Justin Bieber, on je jako… Vidi se da ima nešto u njemu. Samo treba izdržati. Još je mlad. Oni uvijek napadaju nekoga kome ide, a kad mu ne ide, onda ga puste na miru. Dečko je fantastičan, fenomenalno pjeva, mlad je, zgodan je. Nekad su mi se sviđale Spice Girls, sad ne znam koga bi. Šta ja znam, ona Gaga, Gugu, to ne volim”, rekao je Grdović.

I tako nas je Mladen još jednom iznenadio, no ovaj put u pitanju nije bilo ništa zbog čega je u posljednje vrijeme punio novinske stupce. A u svijetu u kojem se svaki gaf čeka s nestrpljenjem, priznajte da je i ovo bilo jednako zanimljivo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...