Novo poslijepodne na RTL Televiziji obogaćeno brojnim novitetima!

Vaše novo poslijepodne obogaćeno je brojnim novitetima, od novog termina RTL-ovih popodnevnih Vijesti i dvostruko dužeg Exkluziv Tabloida, pa sve do novih epizoda kviza „Tko će ga znati“ s Marijanom Batinić i Ivanom Šarićem te novom turskom serijom „Snažne žene“!

Novo poslijepodne RTL Televizije započinje u 15:30 sati novom turskom serijom „Snažne žene“ (orig. Küçük Kadınlar). Priča je to o pet djevojaka koje se, silom prilika, u vrlo ranom razdoblju svojih života bore protiv moralnih, društvenih i gospodarskih problema odraslog svijeta. Iako žive s roditeljima u maloj kući, pet sestara i glavnih junakinja ove turske serije potpuno su različitih karaktera.

Najstarija, odvažna 20-godišnja Elif (Ekin Turkmen), studira pravo, tri godine mlađa i vrlo buntovna Armagan (Hande Soral) pohađa srednju školu, neobazriva 15-godišnja Yeliz (Fulya Zenginer) je maštovita velika sanjarica, dok je 12-godišnja Blige (Elit Iscan) odgovorna i radišna djevojka, a najmlađa, 6-godišnja Cansu (Selin Ilgar), obožava glazbu i vrlo je osjećajna. Njihove bezbrižne i sretne dane uništit će nesretni događaj koji će im zauvijek promijeniti živote.

Nakon iznenadne i šokantne smrti obaju roditelja u prometnoj nesreći, pet sestara bit će primorane susresti se sa svakodnevnim poteškoćama i prolaziti kroz najteže nevolje i izazove zbog kojih će morati napustiti djetinjstvo i naglo postati odrasle i odgovorne osobe.

Susjedi će im pružiti prvu pomoć pri snalaženju u novoj situaciji, no s vremenom će se, zbog svojih različitih karaktera i osobnosti, sestre početi ljutiti jedna na drugu, svađati, pa čak i razdvajati, a sve kako bi same shvatile da su si najveća potpora!

Serija „Snažne žene“, ispirana proslavljenom novelom „Male žene“ američke spisateljice Louise May Alcott,  doživjela je premijeru na turskoj televiziji Kanal D u ljeto 2008. i vrlo je brzo postala jedan od najgledanijih televizijskih projekata.

Producent Bu Durmaz prihvatio je ponudu o nastavku snimanja serije pa su „Snažne žene“ usred druge sezone postale zaštitno lice konkurentske televizijske kuće Star TV, gdje su 2011. i završile s emitiranjem nakon 240 epizoda unutar tri sezone. Posljednja epizoda serije bila je najgledanija emisija na svim turskim televizijama, ali i najviše komentirana tema dana na društvenim mrežama.

Omiljene prve vijesti dana, ‘RTL Vijesti’, od ovog će se ponedjeljka prikazivati u terminu od 16:30 sati. Prvi donosimo najnovije i najzanimljivije informacije iz zemlje i svijeta te se javljamo s mjesta događaja uz urednika i voditelja Tomislava Jelinčića.

Neobičan ulični kviz ‘Tko će ga znati’, koji je osvojio gledatelje već prvim epizodama, vraća se na male ekrane od 4. studenog u 16:45 sati! Voditeljici Marijani Batinićpridružuje se Ivan Šarić pa će njih dvoje jedno drugome prebacivati voditeljsku palicu po hrvatskim gradovima. Ivanove prve destinacije na kojima ovih dana snima svoje prve epizode kviza su Varaždin, Bjelovar, Čakovec i Koprivnica. Komičar Ivan Šarić i do sada je dokazao da mu uloga zabavljača i voditelja odlično stoji pa će i građane Lijepe Naše zasigurno razveseliti i dobro nasmijati svojim, već istančanim humorom.

“Na snimanju u Varaždinu je bilo genijalno i stvarno mi je jako drago da sam dio ovog kviza jer je ekipa s kojom radim luda i otkačena. U Varaždinu je super prošlo snimanje, grad je prekrasan, a ljudi jako ljubazni i pristupačni. Podijelili smo jako puno novca! Ja svima želim pomoći i želim da ovaj kviz ljudima da što više da novca pa ću možda koji put i ukrasti RTL-u da bi nekom drugom dao!”, na svoj način opisao je Šarić svoj prvi voditeljski dan na kvizu.

Ivan će, baš kao i Marijana, imati zadatak pronaći natjecatelje kviza na ulicama gradova. No oni ne smiju odgovoriti na postavljeno pitanje, već pronaći osobu koja će odgovoriti umjesto njih. Situacija se dodatno zapliće jer ponekad osoba koju je natjecatelj pronašao mora dati pogrešan odgovor, kako bi natjecatelj mogao nastaviti sudjelovanje na novoj razini kviza.

Također, od ponedjeljka ‘Exkluziv Tabloid’ RTL Televizije kreće u sasvim novom ruhu! Osim što će emisija započeti s emitiranjem u 17:30h, od sada će biti i mnogo duža (trajanje je 60 minuta) jer je kreativni tim magazinskog programa pripremio osvježenje u vidu novih rubrika zabavnog sadržaja, a cijelom emisijom vladat će ‘kraljica TV sadržaja’ – kvalitetna reportaža.

“Lokalno je ono što nas vodi u novoj koncepciji. Novinari Exkluziva bit će prisutni u svim dijelovima Hrvatske, na svakoj lokalnoj fešti, karnevalima, a promovirat ćemo lokalne običaje, ljude, junake dana i slično”, rekao je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale.

Novo ruho Exkluziv Tabloida donosi i pet novih rubrika. Prvi radni dan tjedna otvorit će Maja Perica, koja će biti na direktnoj vezi s RTL-ovim gledateljima koji joj mogu slati pitanja, primjerice: kada je najbolje početi vježbati, kako nastaje uspješna manekenka, kako održati orhideju na životu? Ona će im pronaći tim stručnjaka iz svakog područja koje ih zanima ne bi li dobili najkvalitetnije odgovore. Tu je i Ida Balen koja će, utorkom, po prvi put na televiziji, ekranizirati poslovice! Kroz kratki skeč pokazat će kako bi jedna poslovica izgledala kada bi se koristila u stvarnom životu. Uz zabavne komentatore gledatelji će moći saznati imaju li te poslovice uistinu smisla.

Rašeljka Zemunović svake će srijede na male ekrane dovoditi neobične ljude koji se bave neuobičajenim poslovima ili hobijima, imaju čudne kućne ljubimce, bave se neobičnim sportovima ili su na bilo koji način orijentirani na nešto bizarno. Osim što će i u novoj koncepciji ‘Exkluziv Tabloida’ gledatelje voditi kroz 40 minuta vrhunskog televizijskog sadržaja, lijepa voditeljica Edita Misirić četvrtkom će imati i svoju rubriku ‘Intervju tjedna’ u kojoj će ugostiti junake tjedna.

“Editin idealan gost bio bi pilot koji je spustio zrakoplov DASH na nos, u zračnoj luci Zurich”, objasnio je Delale, dodajući da će osim junaka, Edita razgovarati i s aktualnim poznatim osobama koje su  se u tom tjednu nečim istaknule.

Za kraj radnog tjedna Dario Todorović bavit će se ispitivanjem najučestalijih predrasuda. Tako će ispitati jesu li Bračani uistinu škrti kako se priča, piju li uistinu Zagorci najviše u državi te jesu li Talijani bučni i lajavi.

”Exkluziv Tabloid’ razveselit će sve one koji razmišljaju drugačije pa će tako prva tema u emisiji biti ona najaktualnija tog dana u zemlji, a nećemo se libiti otvarati ni vruća pitanja na društvenoj sceni. Sve u svemu, nije nam se cilj zamjerati, već provjeravati’, zaključio je Delale.

Poslijepodne na RTL Televiziji zapečatit će ‘RTL Danas’ koji u svom stalnom terminu od 18:30h i uz urednike i voditelje Igora Bobića i Anu Brdarić Boljat donosi 40 minuta najboljeg informativnog programa u zemlji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...