Od danas skraćeno plaćanje parkinga

Početkom listopada, kao što je to i uobičajeno svake godine, gradska tvrtka Obala i lučice skraćuje vrijeme naplate parkinga, ali i snižava cijenu parkirnog sata kao i cijenu dnevne karte.

Od danas, dakle, naplata parkinga u svim zonama naplaćuje se od 8 do 16 sati, subotom od 8 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima – nema naplate.

Osim trajanja naplate, mijenjaju se i cijene dnevnih karata. One od danas, ovisno o zonama, iznose: 1. zona – 48 kuna, 2. zona – 32 kune, 3. zona – 24 kune, te 4. zona – 16 kuna.

Dodajmo ovoj informaciji kako su iz Obale i lučica obavijestili da će svi imaoci povlaštenih kartica za parkiranje do 30. travnja 2014. moći parkirati i u 1. parkirnoj zoni, na Poluotoku.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...