Pobjeda kuglača, porazi nogometaša i košarkašica Zadra

Kuglači su uzeli bodove u Đakovu, dok su poraze koji su se mogli “očekivati” ostvarili nogometaši i košarkašice Zadra.

Do pete pobjede u sezoni u šestom kolu državnog prvenstva stigli su kuglači Zadra koji su u Đakovu sa 6:2 porazili Fortunu. Najviše 636 čunjeva kod Zadra srušio je Stanko Čota. Na tablici Zadar se nalazi na drugom mjestu.

Poraz u 13. kolu HNL-a upisali su nogometaši Zadra. Bolja od njih na Kantridi bila je Rijeka koja ih je svladala rezultatom 3:0. Zadar koji se i dalje na tablici nalazi na sedmom mjestu u sljedećem kolu ugostit će na svom travnjaku momčad Splita.

Na susret s Rijekom osvrnuo se trener Zadra, Ferdo Milin.

– Zaslužena pobjeda Rijeke, mi bi se trebali zabrinuti, ono što smo se mi dogovorili uoči utakmice na terenu nismo ništa sproveli u djelo i zato sam jako nezadovoljan, rekao je Milin.

Očekivani poraz ostvarile su u susretu 2. kola ženske A-1 lige košarkašice Zadra. S uvjerljivih 90:48 na Višnjiku ih je pobijedila najbolja hrvatska ekipa Novi Zagreb. Po 8 koševa kod Zadra postigle su Marin, Nikpalj i Štrmelj.

– Potrudile smo se dati sve od sebe. Dok smo se držale onoga što je trenerica Mazija tražila od nas bilo je dobro. Čim smo počele igrati po svome ekipa Novog Zagreba nas je kaznila i na kraju uvjerljivo i porazila, rekla je Antonija Erslan.

U sljedećem kolu Zadranke gostuju na Gripama kod Splita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...