Predstavljen “hrvatski Facebook”

U Zagrebu je u petak održano predstavljanje nove društvene mreže “Lifster” hrvatskih osnivača Luke Lorkovića, Domagoja Krpana, Nikole Kršića I Borne Penića.

Osnivači Lifstera otkrili su kako je mreža nastala nakon dugotrajnog istraživanja vodećih društvenih mreža te nakon uočavanja nedostataka i propusta koji zamaraju ljude.

– Odlučili smo napraviti mrežu koja se poistovjećuje s korisnicima. Cilj je lakše i jednostavnije dogovaranje i druženje – kazali su Luka, Borna Domagoj I Nikola.

– Aplikacija je osmišljena kao sistem koji korisnicima pruža detaljniji, a u isto vrijeme lakši način razmjene njihovih iskustava. Jezgra Lifester-a su “namjere” koje vam pomažu pri dogovaranju s ostalim korisnicima (prijateljima) te vam daju ideje ako ne znate što bi radili.

Korisnici dobivaju spoj funkcija: lokacije, pozivnice i već spomenute namjere koji vam pružaju detaljan pregled evenata i lokacija te fotografije, komentare i sl. s navedenih. Upravo su namjere i pozivnice komponente po kojima smo bolji i drugačiji od ostalih – pojasnili su osnivači mreže Lifster.

Zaštitna lica nove društvene mreže postale su voditeljica Iva Jerković, modeli Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Ines Španja te odbojkašica Vesna Jelić koje su odmah i same odlučile koristiti “hrvatski Facebook”, kako je u šali nazvan Lifster.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...