Uhićen zbog slučaja Madeleine McCann

Policija u Manchesteru uhitila je muškarca osumnjičenog za otmicu djevojčice Madeleine McCann, koja je nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu još 2007. godine.

Roditelji su organizirali potragu za svojom kćeri diljem cijelog svijeta, no unatoč brojnim dojavama nikakvog napretka u istrazi dosad nije bilo. Ovo je prvo uhićenje vezano za ovaj slučaj nakon više godina. Policija taji identitet uhićene osobe, a roditelji vjeruju da je još živa.

 

Policija ima novu verziju događaja

Britanska policija objavila je da ima novu verziju događaja u slučaju nestanka Madeline McCann. U BBC-evoj emisiji Crimewatch u ponedjeljak navečer će se prikazati najdetaljnija rekonstrukcija slučaja dosad, prenosi BBC.

U emisiji će se prikazati i računalni fotoroboti muškaraca koji su viđeni oko i u mjestu njezina nestanka Praia da Luzu prije 3. svibnja 2007., a koje policija želi pronaći.

– Naš dosadašnji rad značajno je promijenio vremenski slijed i prihvaćenu verziju događaja koji su dosad bili u javnosti -rekao je detektiv Andy Redwood, koji vodi istragu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...