Antena Zadar nudi besplatan WiFi pristup!

Od danas, Antena Zadar nudi svoju novu uslugu, koja je još uvijek u testnoj fazi. Riječ je o besplatnom pristupu internetu putem WiFi mreže.

Usluga je u testnoj fazi dostupna za stanovnike zadarskog kvarta Smiljevac kao i dijela Ričina, dok će u daljnjem širenju naše WiFi mreže biti pokriveni i gradski kvartovi Bulevar, Višnjik i Bili Brig.

Besplatni Antenin WiFi (veliki)

Baš kao što smo to i najavili sredinom ove godine, Antena Zadar osim radijskih kanala i portala kontinuirano širi spektar svojih usluga. Nakon što smo pokrenuli drugi portal za područje Šibensko-kninske županije, sljedeći poslovni potez koji ostvarujemo u suradnji s Hrvatskim telekomom, svakako je poboljšanje kvalitete internetskog pristupa u našem gradu, govori nam direktor Antene Zadar, Franko Pavić.

IT odjel Antene Zadar već je pripremio i testnu fazu na području Višnjika, no ista još uvijek ne prima korisnike.

U planu je WiFi signalom pokriti sve ključne kvartove, a korisnicima koji će mrežu koristiti besplatno ponudit ćemo pristup internetu brzinom do 20 Mbps u downloadu. Svi korisnici u prvoj fazi projekta, moći će mrežu koristiti maksimalno 6 sati i to bez ograničenja u brzini ili prometu, dodaje nam Pavić.

Ovaj projekt Antena Zadar ostvaruje vlastitim sredstvima uz tehničku podršku Hrvatskog telekoma, putem čijih vodova će se WiFi točke i spajati na internetsku mrežu, koristeći brzinu downloada 20 Mbps i uploada od 5 Mbps.

Dakle, ako se nalazite na Smiljevcu ili dijelu Ričina, konkretnije u području pokrivenosti signalom, odaberite Antena Zadar WiFi i surfajte besplatno, bez ograničenja.

Naziv mreže na koju se spajate mora biti Antena Zadar FREE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...